Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2346 niezalogowanych)
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie wiem w jakiej miejscowości mieszkasz ale jeśli nie chcesz dać małego od razu do przedszkola to możesz skorzystać z tak zwanych przedszkoli otwartych są parę razy w tygodniu idziesz z maluszkiem który bawi się z dziećmi a Ty w między czasie możesz poplotkować z mamusiami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Jan Kowalski
(ikar30)
Nowicjusz
ja tez jestem szczery tak wiec powiem ci ze ty i on powinniscie sie ze soba zgrac. bo oboje nie maie pojecia o pewnych sprawach.ciekawy jestem w czym on ma racje bo jesli chodzi o moje i mojej zony wyksztalcenie to niestety sie chlopaszek pomylil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów

(meno)
Nowicjusz
Ot całe forum moja norwegia.Na jedno proste lecz głupie pytanie zamiast 10 sensownych prostych odpowiedzi to setki obelg.Jedni zamiast zająć sie czymś sensownym lub spędzać czas z rodzina to siedzą godzinami przy kompie i piszą po kilka tysięcy odpowiedzi na każdy tylko pojawiający sie temat , a inni to juz nie wiedza komu maja się podlizać Przestańmy wylewać na siebie tyle żółci i lepiej przemilczmy takie pytania zamiast sie wyzywać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Jan Kowalski
(ikar30)
Nowicjusz
mieszkamy na minge. bardzo by bylo fajnie moze znasz tu jakies dobre przedszkole.szczerze to ja tez jak narazie tu nikogo nie znam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Minge nic mi to nie mówi.
Ja mieszkam pod Stavanger.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
ikar30 napisał:
jesli chodzi o moje i mojej zony wyksztalcenie to niestety sie chlopaszek pomylil
Pisal o "przypadkach" w kontekscie twojej domniemanej sytuacji.

I na pewno mial racje. A wyksztalcenie to niestety,
ale jesli z "brzozowni" to malo wiarygodne jest.

Liczy sie zawod i doswiadczenie zawodowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Anna82 napisał:
Może "żona" chce spędzić jak najwięcej czasu ze swoim dzieckiem.
Trzeba było napisać prosto że żadna kasa jej nie przysługuje i po temacie a nie wyzywać od nierobów zastanówcie się trochę.

ja bym sie zastanowil zanim bym sie zapytal - nawet jesli anonimowo (badz co badz - internetowe forum) - pomyslalbym czy bedac w PL i pracujac od rana do wieczora, mojej siedzacej w domu z 3,5letnim dzieckiem zonie przysluguja z tego tytulu jakies pieniazki. A chwile pozniej pomyslalbym czym te kraje sie roznia: jezykiem, wysokoscia wyplaty, uksztaltowaniem terenu.... niektorzy naprawde glupie pytania zadaja.. glupie pytanie - glupia odpowiedz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Jan Kowalski
(ikar30)
Nowicjusz
sory zle napisalam chodzilo mi o minde to jest niedaleko centrum w bergen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Znalazłam na forum taki post musiałabyś to sprawdzić czy jest aktualne :

Zajęcia są w przedszkolu koło polskiego kościoła w samym centrum Bergen.
Ulica Nygårdsgaten 3, 5015 Bergen
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Jan Kowalski
(ikar30)
Nowicjusz
yatsek jak kiedys bedziesz miec dzieci to pogadamy, beauty co ty za glupoty opowiadasz skad ty wiesz jakie ja mam dosw., iwyksztalcenie,jakiej brzozowni?znam takie jak ty karierowiczki,ktore wiecznie na jednym stolku siedza a pozniej placza,ze nie moga zalozyc rodziny i w ostatecznosci zostaja starymi pannami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok